Hoe de wasstraat werkt

Stap 1. Kies een wasprogramma

Bij de ingang van de wasstraat meldt u aan onze medewerker welk wasprogramma u heeft gekozen: Budget, Basis, Intensief of Excellent. Is uw auto erg vies, kies dan voor het Intensief of Excellent programma, dan wordt ook de onderkant gewassen en krijgen de velgen extra aandacht. Ook brengen we een beschermende wax-laag aan.

 

Heeft u een afspraak voor een VIP-behandeling, meld dit dan bij onze medewerker. U krijgt dan automatisch het programma Excellent.

Stap 2. Voorwassen

Voor u de wasstraat ingaat spuit onze medewerker uw auto af met een hogedrukspuit om het eerste vuil los te weken.

Vanaf het programma  Basis krijgen de velgen in de voorwas meer aandacht. Bij de wasprogramma’s Intensief en Excellent wassen we uw auto met veel extra’s.

De velgenreiniging en het droogprogramma zijn bij het Excellent wasprogramma het beste. Het wasresultaat is verbluffend. 

 

U ontvangt van ons een herbruikbare schoonmaakdoek om het interieur van uw auto schoon te maken. 

Stap 3. De wasstraat inrijden

Onze medewerker geeft met handgebaren aan hoe u uw auto goed voor de carwash neerzet. Zet dan uw versnelling in neutraal, haal uw voet van de rem, maar laat de motor aan. Let op: zet uw automatische ruitenwisser uit!

 

Volg de instructies van de medewerker om veilig door de wasbeurt te gaan.

Stap 4. Door de wasstraat

Uw auto wordt automatisch en veilig door de wasstraat geleid, u hoeft niets te doen. Overal zijn sensoren ingebouwd, u hoeft niet bang te zijn dat een borstel of droger uw auto beschadigt.

Als aan het einde van de wasstraat het licht op groen staat kunt u veilig weg rijden. U komt dan uit op het All-in stofzuigerplein.

Stap 5. All-in stofzuigplein

Na de wasstraat rijdt u vanzelf het all-in stofzuigplein op. U kunt hier gratis gebruik maken van onze sterke stofzuigers en luchtdrukpistooltjes om uw auto van binnen te reinigen. Ook zijn er Tornado reinigingspistolen beschikbaar, waarmee u oppervlakkig vuil uit bekleding kunt verwijderen. Controleer tenslotte de bandenspanning met de bandenpomp en uw auto kan weer schoon en veilig de weg op. Vergeet bij het verlaten van de wasstraat niet de herbruikbare schoonmaakdoek  in de afvalbak te gooien. Wel zo duurzaam!


Heeft u een afspraak voor een VIP-behandeling, rijd dan uw auto naar de speciale VIP-plaats op het all-in stofzuigplein.