Schoon, veilig en duurzaam

De combinatie van moderne reinigingstechnieken en enthousiaste medewerkers – die allemaal gek zijn op auto’s – zorgt voor een schone en blinkende auto van buiten.

En met een VIP-behandeling zorgen wij ook voor een fris en stralend interieur van binnen.

Schoon van buiten

U kunt bij ons terecht voor een snelle opfrisbeurt of een complete reiniging van uw auto. Na een voorwas met de hand reinigen we uw auto in onze  carwash, voorzien van de nieuwste technieken. U rijdt  met uw auto weer schoon en glanzend de wasstraat uit.

… en van binnen

Op het All-in Stofzuigplein kunt u het interieur van uw auto zelf reinigen. Daarbij kunt u gebruik maken van  onze krachtige stofzuigers, luchtpistooltjes en handige mattenklopper. En met de Tornado autobekleding reiniger verwijdert u eenvoudig vlekken uit stoelen en banken. Controleer tenslotte of de spanning van uw banden nog op peil is. De bandenpomp staat gratis tot uw beschikking. 

 

Natuurlijk kunt u het interieur van uw auto ook door ons te laten reinigen. Maak hiervoor een afspraak voor een VIP-behandeling

Veilig

U kunt erop vertrouwen dat onze moderne wasstraat, voorzien van de nieuwste technologieën, veilig is voor de lak van uw auto. Daarbij werken we met professionele wasproducten die echt voor auto’s zijn ontwikkeld. 

 

Onze medewerkers zijn allemaal in bezit van een rijbewijs. Als u dat wenst kunnen we bij een VIP-behandeling de auto bij u thuis (of op uw werk) ophalen. En weer terugbrengen uiteraard.

Voordelen van de Loyalty Card

Voor onze Loyalty Card heeft u geen fysieke pas nodig. U kunt ook profiteren van onze waskortingen door eenvoudigweg uw kenteken te registreren.

Duurzaam

Wij hebben de meest duurzame carwash van Nederland. Daar zijn we trots op. Bij de ontwikkeling van de carwash hebben we alle aspecten van duurzaamheid grondig onderzocht en uitgewerkt. De Gooise Carwash is water-, milieu- én energievriendelijk.

De honderden liters water die we gebruiken om uw auto te wassen verdwijnen dus niet in het riool. In de verschillende waterreservoirs wordt het gebruikte water gereinigd om hierna weer in de carwash gebruikt te worden om volgende auto’s te wassen.