Reviews

Bij het schoonmaken van de auto waren er wat krasjes ontstaan op kunststof gedeelten van mijn ID.3. Gisteren heeft Gooise Carwash dat gedeelte gepolijst. Geen krasje meer te zien. En dat tegen een geringe bijdrage. Extra service was dat de medewerker van het bedrijf ook nog wat andere kunststof gedeelten meenam bij het polijsten. Goede service en een mooi resultaat. Alsnog bedankt voor deze prima service.
Rob Hendrikx
Vandaag de auto van mijn vrouw gewassen bij Gooische Carwash. Ik was nogal huiverig of de auto echt schoon zou worden. Mijn vrouw werkt in Enkhuizen en moet meerdere keren per week het muggenparadijs van de dijk Enkhuizen- Lelystad passeren. Dat was ook overduidelijk te zien, want het nummerbord aan de voorkant was inmiddels pikzwart. Omdat de auto verder een witte kleur heeft, was het dus een hele uitdaging voor de Gooische Carwash om de auto schoon te krijgen. Om een lang verhaal kort te maken, ze zijn hier uitmuntend in geslaagd. De auto werd uitvoerig behandeld met insectenspray en hogedrukspuit, net zolang tot de oorspronkelijke witte kleur weer terug kwam. Na de wasbeurt werd nog even gecontroleerd of de auto goed schoon was en werd met de hand nog even de puntjes op de i gezet. Fantastische service. Vriendelijk personeel. Geweldig goede Carwash. Mijn oude Carwash bedrijf ziet mij hooguit nog een keertje terug om mijn tegoed op te maken, maar daarna alleen nog naar de Gooische Carwash. Echt een topbedrijf en aanrader voor iedereen.
Wes Brouwer
Heb een heuse vip behandeling gehad! En m’n auto ook :) Ziet er weer picobello uit! Bedankt en tot de volgende keer
Piet Tirion
Zojuist voor de eerste keer bij jullie mijn auto laten wassen. Prima geregeld en mijn auto straalt weer.
Marlies Groen Schmidt
Vandaag ben ik voor het eerst langsgeweest voor een schoonmaak beurt. Bij aankomst eerst gevraagd hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat werd zeer uitgebreid en uitvoerig uitgelegd. Ik heb meteen een loyalty-pas aangeschaft en tegoed erop gezet. Daar kun je meerdere kentekens aan koppelen. Superhandig. De volgende keer wordt je kenteken gescand en zolang er voldoende tegoed op je pas staat kun je meteen door de wasstraat in. Als je daar droog en wel doorheen bent gegaan, is je wagen superschoon en dan kom je op een soort indoor-parkeerterrein waar je de auto nog even verder schoon kunt maken. De ramen met gratis vloeistof en doekjes, stofzuigen, mattenklopmachine, krachtige stofzuigers en bandenspanning op peil brengen. Fantastisch. Uiterst vriendelijk team trouwens. Ik kom graag terug.
Ton Ensink
“Gister weer geweest, uiteraard weer top!👍🏻 Goede service fijn stofzuigerplein. En super goede vip behandelingen voor je auto hier. Je auto komt weer als nieuw naar buiten.”
Ricardo uit Zeist
“Heb na de vakantie m’n auto thuis op laten halen voor een VIP-behandeling, inclusief hondenharen verwijderen. Super service. Mijn auto heeft er nog nooit zo schoon uitgezien en ruikt weer heerlijk fris.”
Heleen Hupkens
Vandaag een heel vieze auto de Gooise Carwash ingereden. Zeer compleet en de 1e wasstraat die bij het wassen nauwelijks plekjes overslaat. Zelfs mijn lastige lichtmetalen wielen helemaal schoon (programma Intensief). Stofzuigerplein top. Prettig overdekt het hele interieur van je auto kunnen doen met vele gratis faciliteiten. En vriendelijk personeel; ook niet onbelangrijk. Kortom: een heel andere beleving van je auto wassen dan we gewend waren.
Hans Schouten
“Nooit geweten dat de auto in de carwash wassen duurzamer kon zijn dan met de hand wassen.”
Pieter
“Ik wens jullie heel veel succes met dit mooie bedrijf!”
Annemarie

Wil je een review plaatsen?